12 Ekim 2020 Pazartesi

Diabolik 05 / Yıldırım Kurbanları


Günler günleri kovalar, zaman hızla akıp gider. Dünya değişir, evren değişir, insan değişir… 20. Çizgi romanı yayınlıyoruz diye gaza geldik doğal olarak, etkili bir giriş yapalım istedik. Kısa sürede ve mümkün olduğunca art arda yayınlamaya çalıştığımız eski çizgi roman sayıları ile yeni bir dijital arşiv kurma sevdasının sonucu ve istikrarının kanıtı olan 20. Çizgi romanımızın Diabolik olması da ayrıca bir gurur kaynağı bizim için. 20’yi katlayıp 100 hatta 1000 ve hatta hatta 10.000 yapmayı umarak hem yeni bir güne hem de yeni bir sayıya daha en sıcak duygularımızı ve selamlarımızı iletiyoruz.

Yıldırım Kurbanları

Daha maceranın başında Eva ve Diabolik (ya da diğer adıyla Kara Şeytan, ki hala komik geliyor bu isim bize) birlikte eve dönüyorlar. Canı sıkkın olan Eva’ya moral vermeye çalışıyor Diabolik. Ve kısa süre sonra da eve dönüyorlar. Sorun eve dönmeleriyle birlikte başlıyor. Evde Diabolik’e ait ne varsa hepsi çalınmış durumda. İkisi de şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar elbette.

Eh, suç dehasını soymak da ilginç bir durum tabi. Yıldırım Kurbanları adındaki genişliğe rağmen dar bir hikaye aralığında geçiyor. Az ve öz ama Diabolik’e yakışır zeka ve karmaşayı da bol bol içeriyor.

Daha önceki Diabolik maceralarında olduğu gibi Yıldırım Kurbanları macerasını da beğenerek okuyacağınıza eminiz.

Boş durmayın, okuyun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder